Højskole Hvorfor?

Billede credits: Pixabay, geralt

Jeg ville med garanti kunne snakke om, hvorfor man skal tage på højskole fra nu af og til juleaften. Men så er det jo også godt, at jeg skal forklare det her, dog kortfattet desværre ;-)

Jeg tog på højskole for at udvikle mig i den sport, jeg elsker og blive udfordret i sporten, som aldrig før. Og det gjorde jeg! Plus meget andet!

Jeg fik venner for livet, jeg udviklede mig personligt som aldrig før og jeg fik en indsigt i andre mennesker, som jeg aldrig nåede at få på den efterskole, jeg gik på. 

På en højskole er der ingen eksaminer og selvom man har fag og undervisning, så er der slet ikke det samme pres, som hvis du skal til eksamen i noget. 

Du er fri, afslappet og kan nyde hele opholdet på en hel anden måde, fordi der ikke er nogle forventninger til dig som sådan. På min højskole var der krav om, at man skulle møde til undervisningen, men samtidig så betaler man også selv for sin undervisning, så hvorfor ikke møde op til den.

Højskoler har bare en særlig stemning, fordi det er voksne mennesker, som har en passion for noget og bare gerne vil udvikle sig og samtidig give den gas, inden livet for alvor begynder med uddannelse og virkeligheden på den anden side.

Det er faktisk næsten ikke til at forklare 'Højskole hvorfor'. Jeg kan bare sige, at der er noget magisk over det :-)

Det indhold, du læser i dette tekstindlæg, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af vielsesringe. Det er årsagen til, at Perlen Odense får omtale i dette tekstindlæg.