Hvad Gør Man, Hvis Man Ikke Har Råd Til Efterskole?

Billede credits: Pixabay

Et efterskoleophold er en dyr affære for langt de fleste familier. Faktisk så dyrt, at mange familier simpelthen ikke har råd til det. Og hvad gør man så? Heldigvis er der muligheder for at en hjælp til denne udgift, hvis man er kvalificeret til det.

Hvad gør man, hvis man ikke har råd til efterskole? Hvis man ikke har råd til at finansiere et efterskoleophold på almindelig vis, så er der flere muligheder for at søge støtte og stipendier til dette. Eksempelvis findes der stipendier til familier med lav indkomst, samt mulighed for støtte fra kommunen. For at få dette skal man dog opfylde en række krav, som du kan undersøge nærmere alt efter, hvilken slags støtte du vil søge.

Mange begår den fejl, at de kun udregner udgiften til selve opholdet, når de tager et kig på, hvad det kommer til at koste at sende et barn på efterskole. Der er nemlig ofte flere udgifter i forbindelse med et efterskoleophold.

Eksempelvis vil der ofte være en udgift i forbindelse med transport til og fra skolen. De fleste tager hjem næsten hver weekend. Det kan også ske, at man er nødt til at købe en computer, specielt træningstøj. En evt studietur kan også medføre en betragtelig udgift, hvis man har et stramt budget.