Hvor Ligger Vejstrup Efterskole?

Billede credits: Pixabay, KRiemer

Vejstrup Efterskole ligger udenfor en lille by, som hedder Vejstrup, ligesom skolen. Vejstrup ligger på sydøstfyn, er en del af Syddanmark og en del af Svendborg kommune. Svendborgs postnummer er 5700. Vejstrups postnummer er 5882.

Kommer du fra Sjælland, er det nemmest at dreje af i Nyborg fra motorvejen. Du drejer i Nyborg by ned mod Svendborg og så er det ellers bare at køre lige ud, indtil du rammer byskiltet 'Vesjtrup'. Herefter drejer du ned ad første vej på venstre hånd. Den går direkte ned til Vejstrup Efterskole.

Kommer du fra Jylland, er der to muligheder. Du kan vælge at køre til Nyborg og dreje samme vej, som dem fra Sjælland. Eller du kan dreje af ved Odense ned mod Svendborg og køre af Svendborgmotorvejen hele vejen ned til Svendborg by. Ved den første afkørsel i Svendborg drejer du mod venstre og så er det igen bare at køre ligeud, indtil du rammer byskiltet 'Vejstrup'. Inde i byen skal du dreje ned af anden vej på højre hånd. 

Kommer du syd fra, måske Lolland, Falster eller lignende og har valgt at tage færgen, kører du over Langeland og Tåsinge og hele vejen til Svendborg. Du rammer Svendborgmotorvejen på den anden side af Svendborgsundbroen (broen mellem Tåsinge og Fyn) og drejer af motorvejen ved tredje afkørsel. Her går din vej igen gennem Svendborg og lige ud, indtil du rammer Vejstrup by og tager anden vej på højre hånd.

Jeg håber ovenstående har været til hjælp.

Tak til Perlen Odense. Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til dette tekstindhold. Hos Perlen Odense kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af Susannne Friis Bjørner produkter. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.